Вхід | Реєстрація

Відбувся оргкомітет з підготовки та відзначення 65-ої річниці з Дня Перемоги

Підготовку до відзначення 65 річниці Великої Перемоги нашого народу у Великій Вітчизняній війні у Кременчуці розпочато вже давно. Різними службами розроблено ряд відповідних заходів, які й були запропоновані оргкомітету для розгляду сьогодні у міськвиконкомі на першому засіданні, яке провів секретар міської ради В.Івко. В ході його проведення було розглянуто більш детально кожну пропозицію з метою внесення її до загальноміського плану заходів, який має бути затвердженим на одному із найближчих засідань виконавчого комітету. Основні культурно-масові заходи пройдуть у Кременчуці з 6 по 9 травня. В ці дні відбудуться зустрічі міського голови, представників міської влади з ветеранами Великої Вітчизняної війни, покладання квітів до пам’ятних місць та Братських могил, зустрічі з ветеранами у госпіталі, меморіальні заходи та свята вулиць у районах міста, солдатські каші тощо. Кульмінацією святкування має стати мітинг біля пам’ятника Вічно Живим, який продовжиться урочистою ходою з елементами військового параду до площі Перемоги, на якій відбудеться святкова програма для ветеранів та мешканців міста. А увечері на честь Перемоги небо Кременчука засяє святковим феєрверком. Звичайно свято Перемоги – це свято не одного дня. Тим паче, що 2010 рік в Україні оголошено роком Ветеранів. Тож протягом всього підготовчого періоду в місті проводитимуться різні заходи в освітніх закладах та закладах культури, музеях, відбуватимуться спортивно-масові заходи. На оргкомітеті було наголошено і на соціальній підтримці ветеранів, а також було особливо підкреслено на тому, що кожний ветеран повинен відчути тепло вдячних сердець. Тож, не зважаючи ні на фінансову кризу, ні на певні економічні труднощі, керівництво міста ставить завдання гідно вшанувати пам’ять загиблих та померлих визволителів, та висловити свою вдячність живим ветеранам війни.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 січня 2010, 13:44 | Кременчук | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації