Вхід | Реєстрація

Літні люди не лишаються поза увагою

Представники Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді завітали до Горбанівського геріатричного пансіонату для ветеранів війни та праці. Для мешканців інтернату, а їх на сьогодні нараховується 300 чоловік, працівники Центру приготували соціально-мистецьку акцію «Благословенний день – Водохреща!». У будинку-інтернаті мешкають одинокі люди похилого віку, які за певних життєвих обставин втратили родину і залишились наодинці зі старістю. Тож, важливий виховний момент заходу – участь у ньому волонтерів Центру. Адже саме так у молоді формуються такі людські якості, як доброта, співчуття, любов до ближнього, розуміння необхідності приділяти увагу та надавати допомогу тим, хто цього потребує.
На початку заходу зі святом Водохрещі усіх присутніх привітала директор Полтавського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Буднікова. Волонтери центру вручили кожному солодкий подарунок. А вихованці творчого центру Наталі Май приготували чудовий концерт.

Автор: www.meria.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації