Вхід | Реєстрація

Подорожчання холодної води відкладено на невизначений час

Подорожчання холодної води відкладено на невизначений час

Національна комісія з держрегулювання у сфері енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) не планує на своєму засіданні 19 березня розглядати питання підвищення тарифів на холодну воду. Про це журналістам сказав член комісії Андрій Герус, повідомляє УНІАН.

«Ні, цього питання на порядку денному сьогоднішнього засідання немає», – сказав Герус.

За його словами, на сьогодні поки немає розрахунків щодо зміни тарифів на холодну воду, проте потреба підвищення тарифів залишається.

Раніше Герус підкреслив, що комісія вивчатиме питання підвищення тарифів на воду внаслідок зростання вартості електроенергії на 30% із літа 2014 року.



Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 березня 2015, 13:00 | Полтавщина | Фінанси
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації