Вхід | Реєстрація

За здоров’ям - до бібліотеки

За здоров’ям - до бібліотеки

Нещодавно районна бібліотека ім..Лесі Українки провела  Годину здоров’я. Вже стало доброю традицією у Всесвітній день здоров»я запрошувати читачів на зустріч з фахівцями, спілкуватися за круглим столом, обмінюватися досвідом застосування природних засобів лікування.

Аптекарські ліки багатьом сьогодні не по кишені, і люди змушені звертатися до рецептів природи. Чудодійну лікувальну силу має звичайна вода, сіль, глина, пісок, рослини. Про їх значення для підтримки життєздатності організму  присутні переглянули відео сюжети, познайомилися з популярними сайтами нетрадиційної медицини.

Цікаво пройшло скайп - спілкування з київськими фахівцями - практиками: координатором проекту з глинолікування клубу «Єдина світова сім»я» Євгеном Бандрівським та травознавцем Валентином Духотою. Учасники заходу отримали змістовні відповіді на запитання, кваліфіковані консультації  із застосування глини, синього йоду, препаратів із трав.

Жваво обговорювали  присутні дилему – природа чи аптека, щедро ділилися власним досвідом та рецептами боротьби з недугами. «Івановка» зі стажем, член бібліотечного клубу «Панянка» Гресь Лідія Іванівна розповіла про цілющу силу води, яка поставила її на ноги; наголосила на незвичайних можливостях природи. «Людина – частина природи. Потрібно довіритися їй, навчитися жити в злагоді з нею, з її законами, а не всупереч їм. І тоді Природа відповість взаємністю, одарує красою, здоров»ям, силою та довголіттям», - підсумувала сказане Лідія Іванівна.

На закінчення працівники відділу обслуговування користувачів познайомили учасників заходу з літературою, представленою на книжковій виставці «Здоров»я від природних джерел». Наша бібліотека з задоволенням допомагає гадячанам поважного віку знайти психологічну підтримку, необхідну інформацію, а відтак, і свій шлях до оздоровлення та профілактики хвороб. Для цього ми  використовуємо  свої головні ресурси – книгу та безкоштовний Інтернет - і запрошуємо найкращих фахівців з досвідом. Ми вже давно стали для гадяцької громади  інформаційним центром, осередком їхнього культурного дозвілля.


Автор: Ольга Красюк, директор Гадяцької центральної бібліотеки ім..Лесі Українки


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
15 квітня 2015, 13:18 | Гадяч | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації