Вхід | Реєстрація

У Лубнах містяни провели екологічну толоку

У Лубнах містяни провели екологічну толоку

25 квітня 2015 року за ініятиви лубенської "Свободи", ГО "Зробимо кращим своє місто. Лубни" та за участи небайдужих містян в урочищі Кондратківщина вдалося провести екологічну толоку.

Розпочалася екологічна акція о 10 годині. До неї долучилися активісти, які зібрали близько сотні(!) пакетів зі сміттям та оновили зелену зону, висадивши берези.

Завдяки допомозі Лубенського лісового господарства, які безкоштовно надали три колоди, в урочищі вдалося облаштувати місце для відпочинку.

"Сьогоднішнім заходом ми змогли не тільки навести лад на частині території урочища Кондратківщина, а відновили й стародавнюю сакральну українську традицію – толоку. Українці завжди допомагали один одному чи то в будівництві хати, чи то по господарству. От і сьогодні зібралися для того, аби учергове навести лад в своєму місті. Нині, як ніколи, українці повинні бути єдиними: і в боротьбі за незалежність України, і в наведенні порядку в своєму місті, вулиці, дворі", – зазначив голова Лубенської міської організації ВО "Свобода" Микола Біляєв.


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 квітня 2015, 17:35 | Лубни | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації