Вхід | Реєстрація

Росія заарештувала майно Липецької фабрики Roshen

Слідчий комітет РФ 24 квітня на підставі постанови Басманного районного суду Москви наклав арешт на майно ВАТ «Липецька кондитерська фабрика «Рошен». Про це йдеться у повідомленні прес-служби корпорації Roshen.

За заявою прес-служби компанії, загальна вартість майна, на яке накладено арешт, досягає 2 млрд рублів. У Roshen підкреслили, що податкова претензія до фабрики в рамках порушеної кримінальної справи становить лише 180 млн рублів.

«Аналізуючи події, які відбуваються навколо російських активів корпорації, з упевненістю можна заявити, що російська сторона цілеспрямовано вживає всі можливі методи, які позбавляють компанію можливості здійснити продаж своїх активів в РФ», – йдеться у заяві компанії.

Roshen має намір оскаржити прийняте рішення.

Як відомо, раніше Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу за фактом розкрадання Roshen коштів з держбюджету Росії.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2015, 12:11 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації