Вхід | Реєстрація

Укрзалізниця відкрила попередній продаж квитків на поїзди у східному напрямку по 8 травня

На поїзди у східному напрямку відкрито попередній продаж квитків по 8 травня. Укрзалізниця збільшила термін завчасного придбання проїзних документів на поїзди: № 70/69 Львів – Бердянськ, № 92/91 Одеса – Костянтинівка, № 126/125 Київ – Костянтинівка, № 532/531 Київ – Лисичанськ, № 584/583 Київ – Бердянськ, № 223/224 Костянтинівка – Харків та № 205/206 Харків – Артемівськ.

Раніше на ці поїзди квитки продавалися за 5 діб до дати відправлення. Так само вони будуть продаватися і після 8 травня через можливу необхідні коригування їх графіка руху у зв’язку з бойовими діями на Сході України.

Подовження терміну попереднього продажу квитків у східному напрямку дозволить пасажирам спланувати сою поїздку у період травневих свят.

Квитки на інші поїзди внутрішньодержавного сполучення продаються за 45 діб, а на поїзди міжнародного сполучення – за 30 діб до дати відправлення.


Автор: Прес-служба Укрзалізниці


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 квітня 2015, 18:09 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації