Вхід | Реєстрація

Гадячани шанували матерів

Гадячани шанували матерів

Учасники народознавчого клубу «Берегиня» Гадяцької ЦРБ ім.Лесі Українки в День Матері провели свято «Величаємо тебе, мамо!».

Присутні переглянули відео репортаж про багатодітну родину Шалабаєвих, в якій виховується п»ятеро синів. Хлопці захоплено розповідали про сімейні будні, обов»язки,  улюблені  заняття, відпочинок і, звичайно, про свою любов до мами. В їх словах  відчувалася щирість та неприхована гордість.  Мама ж із задоволенням ділилася секретами домашнього затишку, злагодженості в родині, дякувала своєму чоловікові за допомогу і підтримку.

Далі учасників зходу чекала хвилююча зустріч з мамою, яка виховала двох мужніх синів-патріотів, воїнів АТО – Лесею Донос. Старший син, вчитель, герой однієї з перших програм телевізійного проекту «Хоробрі серця» Володимир, пройшовши всі жахи Іловайського котла, став інвалідом. Крають ночами материнське серце його рани,  болить душа, а відтепер ще й за меншого. Він теж десь там, на сході.

Буктрейлер за творами Василя Симоненка про матір та виставка-інсталяція познайомили присутніх з літературою, виробами читачів та вихованців Будинку дитячої та юнацької творчості,  які присвячені темі материнства.


Автор: Красюк О.В.-директор Гадяцької ЦБС 0502686935


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
12 травня 2015, 10:25 | Гадяч | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації