Вхід | Реєстрація

«Ворскла» - «Динамо» Тбілісі: ми з вами вже зустрічалися!..

22 січня полтавська «Ворскла» проведе перший спаринг на зборах у Туреччині. Суперник – тбіліське «Динамо», яке після першої частини чемпіонату Грузії йде четвертою.
Так вже склалося, що за часів проведення чемпіонатів СРСР, ”Ворскла” жодного разу не зустрічалася в офіційних матчах з командами Грузії. Однак після розвалу Союзу на тренувальних зборах полтавці не раз грали з командами цієї кавказької країни, у тому числі з кращим клубом країни — тбіліським ”Динамо”.
Принаймні, на думку спадає два матчі. Перший із них відбувся у лютому 1997-го. Тоді команди вперше зустрілися між собою. Та зустріч відбулася в Туркменській столиці Ашгабат у рамках Кубку Президента цієї країни. У своїй групі ”Ворскла” доволі легко перемогла ”Динамо” - 4:1. Цікаво, що в складі грузинів тоді виступав добре відомий Каха Каладзе. У цьому турнірі біло-зелені, як відомо, дійшли до фіналу, де поступилися збірній клубів Туркменистану. Щодо ”Динамо”, то вони не змогли вийти навіть з групи.

16.02.1997 Туркменистан. Кубок Президента
Ворскла — Динамо — 4:1
Яремчук 35, Дичко 55-пен., Кобзар 60, 72 — Кікнадзе 66
Ворскла: Моргун, Дичко, Кефалов, О.Головко, Боровський, Мачоган, Яремчук, Венглинський, Кислов, Кобзар, Шарій (Хомин, 46, Гузенко, 66).
Наступний матч суперників відбувся три роки тому. Цього разу гра відбулася в турецькій Анталії. І можна сказати, що ”Динамо” взяло реванш — 2:0. На жаль, молода команда Віктора Носова не змогла нічого протидіяти швидким грузинам.

31.01.2007 Туреччина
Ворскла — Динамо — 0:2
Ворскла: Пятов (Долганський, 46), Джурічіч (Ярмаш, 46), Стоян, Цуррі, Даллку (Чижов, 73) Кравченко, Медведєв, Маркоскі (Кондратюк, 32), Пуканич (Лікіою, 46), Клімов, Левига (Швець, 58).

Автор: www.fcvorskla.com.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 січня 2010, 16:11 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації