Вхід | Реєстрація

Чутівські міліціонери викрили нелегальний металоприймальний пункт «на колесах»

Чутівські міліціонери викрили нелегальний металоприймальний пункт «на колесах»

20 травня до чергової частини Чутівського райвідділу надійшло повідомлення від місцевого мешканця. Чоловік повідомив, що в селі Зеленківка Чутівського району невідомі особи на автомобілі приймають металобрухт.

При виїзді на місце події правоохоронці зупинили та перевірили автомобіль «ГАЗ-3302», під керуванням 49-річного жителя Машівського району. В кузові автомобіля було виявлено  близько 200 кг. металобрухту та пристрій для зважування. Прийомом металобрухту займався 25-річний мешканець Машівщини. Будь-яких документів на вказаний вид діяльності в останнього не було.

Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 213 (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом) Кримінального кодексу України.

Автомобіль, металобрухт та пристрої для зважування вилучені. Проводиться перевірка.


Автор: За матеріалами Чутівського РВ уМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 травня 2015, 16:57 | Чутове | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації