Вхід | Реєстрація

Засуджено неповнолітнього, який здійснив розбійний напад на 88-річну бабусю

Засуджено неповнолітнього, який здійснив розбійний напад на 88-річну бабусю

Минулого року, будучи засудженим за викрадення 3 тис. грн. із будинку пенсіонерки, під час іспитового строку 17-річний мешканець Семенівського району знову навідався до жінки.

За інформацією начальника відділу захисту прав і свобод дітей прокуратури області Галини Скотаренко, вибивши віконне скло, через утворений отвір неповнолітній зняв металевий гачок на дверях будинку та зайшов у приміщення. Погрожуючи застосувати фізичне насильство, він почав вимагати у потерпілої віддати гроші, а коли та відмовилася, вдарив 88-річну бабцю по нозі, від чого вона впала. Проте це не зупинило юнака.

«Вимагаючи гроші, він побив жінку так, що в результаті вона отримала тілесні ушкодження у вигляді переломів 2 ребер, закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку, забійної рани голови, забою м’яких тканин обличчя, синців», - констатує висновки судово-медичних експертів Галина Скотаренко.
Подолавши опір, юнак заволодів 7 тис. грн., частину з яких у подальшому витратив на власні потреби, а частину закопав на городі у своєї бабусі.

«У травні цього року вироком Кременчуцького районного суду неповнолітній засуджений тепер уже до 8 років позбавлення волі за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) КК України», - зазначила прокурор.


Автор: Прес-служба Прокуратури Полтавської області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 червня 2015, 15:31 | Семенівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації