Вхід | Реєстрація

Суд над вбивцями кременчуцького солдата перенесли

Суд над вбивцями кременчуцького солдата перенесли

На Харківщині перенесли засідання суду над підозрюваними у вбивстві кременчуцького військового Станіслава Прохорова, якого розстріляли з автомата свої ж, а потім прикопали тіло неподалік кордону з РФ

5 червня у Вовчанському районному суді Харківської області відбулося слухання справи щодо вбивства 31-річного Станіслава Прохорова – мобілізованого кременчужанина, який загинув від рук свого начальства, що влаштувало у військовій частині дідівщину.

За словами адвоката Тетяни Гузь, яка представляє інтереси сім’ї вбитого кременчужанина, підсудним сержантам та капітану продовжили запобіжний захід на 2 місяці. Капітан, який за версією слідства, давав наказ розстрілювати, змінив свого адвоката Слухання перенесли на 3 липня, щоб адвокат встиг ознайомитись зі справою.

10 квітня відбулося попереднє слухання справи щодо вбивства кременчужанина. Трагічні події відбулися 14 листопада минулого року. Капітан та двоє сержантів, напідпитку, вчинили сварку із солдатами, а після того повели двох із них на розстріл. Станіслав загинув від автоматної черги, а другий солдат прикинувся мертвим та впав поруч. Їх потягли в бік кордону з РФ, щоб закопати у траншеї. Побачили, що один із чоловіків живий, та хотіли добити, але він втік. За десять годин підозрюваних затримали.

 


Автор: Альона Душенко, «Кременчугский ТелеграфЪ»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 червня 2015, 15:08 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації