Вхід | Реєстрація

Історія однієї деревинки

Історія однієї деревинки

Є в Кобеляках вулиця під назвою Фрунзе. Автошлях, який проходить по ній, має статус державного, тому міська влада жодних ремонтних робіт на ньому не проводить. А от тротуар — це вже власність громади. Ним постійно ходять кобелячани і гості райцентру.
У останній числах травня містом пройшла солідна злива, яка супроводжувалась поривами шквального вітру. Не оминула вона і Фрунзе. За кілька метрів від повороту на вулицю Сергія Лазо росла деревина, якраз біля тротуару. Вона була доволі кремезна та й мала солідний вік. І от ця деревинка не витримала шквалу і впала на тротуар. Наступного дня біля неї з’явився працівник «Міської сервісної служби» на власному авто, який швиденько розпиляв ділове дерево на полінця, склав його в причіп і поїхав. Гілки ж залишив на обочині. 4 червня їх вивезли працівники все тієї ж служби.
І наче б то все й добре: дерево прибрали. Та тільки його коріння теж було чимале і під час падіння підірвало частину тротуарного покриття. І само вибралось на волю. А комунальники, із незрозумілих причин, цього не помітили.Так от ми, жителі Покрівки, читаємо в газетах та в Інтернеті, як же ремонти на Батиря роблять та в парках, а понять не можемо: КОЛИ Ж ДО НАШОГО ТРОТУАРУ ЧЕРГА ДІЙДЕ? Бо вже ж таки 11 червня, два тижні пройшло після стихії.
P. S. Завчасно дякуємо турботливій владі за виконані роботи з благоустрою.
P. S. S. Сподіваємось, наші місцеві чиновники на це повідомлення відреагують відповідними діями.  
 


Автор: Житель "Покрівки"


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 червня 2015, 12:19 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації