Вхід | Реєстрація

Свято багатодітних сімей

Чарівна пора Новорічних та Різдвяних свят завжди очікувана та радісна для дітвори та дорослих. Ми віримо, що в ці дні збуваються найзаповітніші мрії та бажання. Чарівне свято для багатодітних родин напередодні Різдва, у Святвечір, подарували працівники відділу у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації та вихованці обласного Центру естетичного виховання учнівської молоді. Із першої хвилини діти та дорослі потрапили у чарівну різдвяну казку.
Біля ялинки веселі клоуни проводили новорічні розваги для дітвори. Багато дітей із незаможних багатодітних родин мріяли просто про те, щоб побувати на красивому концерті. І саме таке свято пісні і танцю протягом майже двох годин дарували вихованці обласного центру естетичного виховання.
Це було свято, на якому депутати обласної ради, державні чиновники не говорили високих правильних промов. У цей день звучали тільки теплі слова вітання та подяки на адресу кращих багатодітних родин області. До присутніх зверталися заступник голови облдержадміністрації Мякушко Н. С., начальник обласного відділу у справах сім’ї та молоді Шкоденко Н. А., заступник начальника головного управління освіти та науки облдержадміністрації Шемет П. Г. Від нашого міста були запрошені дві багатодітні родини: сім’я матері – героїні Красюк З.Г. (8 дітей) та сім’я Малишевої Н. М. (4 дітей).
Організатори свята потурбувалися про харчування родин. По закінченні заходу кожна дитина отримала кондитерський новорічний подарунок, а сім’ї – справжній різдвяний сюрприз - мікрохвильову піч. Ну і, звичайно, багатодітні родини нашого міста завдячують наданій можливості відвідати таке чудове свято Миргородській міській раді, яка надала транспорт для поїздки до обласного центру, і в зимовий день це була ще і приємна подорож.
Тож наостанок хочеться побажати всім родинам нашого міста: в ці чарівні святкові дні хай Господь запалює свічку добра і світла, радості та надії у ваших душах. І тільки від вас буде залежати, чи горітиме вона, освітлюючи холодну темряву байдужості і приземленості. І чи достатньо буде в нас сил пронести цей вогник через усе життя. Любіть і бережіть своїх близьких і рідних.

Автор: Т. М. КОЛИБЕЛЬНИК, спеціаліст відділу у справах спорту, сім’ї та молоді Миргородської міської ради


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації