Вхід | Реєстрація

СБУ: В Україні до відповідальності притягнуті 54 російських військових

СБУ: В Україні до відповідальності притягнуті 54 російських військових

Служба безпеки України притягнула до кримінальної відповідальності 54 російських військових, які брали участь у бойових діях на Донбасі на боці бойовиків.

Про це заявив начальник Головного слідчого управління Василь Вовк в інтерв'ю «ЛІГАБізнесІнформ».

«54 таких громадян РФ. Вони самі це підтверджують. Вони притягнуті до кримінальної відповідальності. Хочу, щоб всі чітко розуміли, що це означає. Це оголошення підозри громадянину», – повідомив він.

Вовк зазначив, що 13 чоловік із 54 перебувають під вартою. Справи п'яти осіб уже передали до суду. Ще шістьох осіб засудили на терміни від семи до 13 років.

За його словами, проти деяких росіян кримінальні справи відкриті заочно.

Вовк також розповів, що відкрито кримінальне провадження стосовно голови Міноборони РФ та голови прикордонної служби Росії.

Як відомо, київський суд заарештував двох військовослужбовців Головного розвідувального управління Генштабу Росії до 19 липня.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
18 червня 2015, 10:45 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації