Вхід | Реєстрація

Між учора і завтра

13 січня відбулося засідання виконавчого комітету міської ради. Про виконання Програми приватизації комунальної власності міста за 2009 рік доповідав заступник начальника управління житлово-комунального господарства, начальник відділу комунального майна та земельних ресурсів С.В.Яшний.
Зокрема він сказав, що основною метою у сфері управління комунальним майном є підвищення ефективності використання майна комунальної власності, забезпечення збільшення надходжень коштів до місцевого бюджету, створення рівних умов для суб’єктів господарської діяльності.
Начальник відділу комунального майна та земельних ресурсів УЖКГ міської ради детально проаналізував процедуру приватизації комунального майна територіальної громади м.Миргорода по окремих об’єктах.
За словами доповідача, за 2009 рік проведено 1 приватизаційний конкурс (у 2 етапи), 2 викупи, та як наслідок - продано 3 об’єкти на суму - 776,620 тис. грн., з яких до місцевого бюджету надійшло - 647,183 тис. грн.
Як порівняння: за 2008 рік проведено 2 приватизаційних конкурси (в 2 етапи), 4 викупи та як наслідок - продано 6 об’єктів на суму - 289,190 тис. грн., з яких до місцевого бюджету надійшло - 240,991 тис. грн
Скоригований план надходження коштів від приватизації нерухомого майна на 2009 рік виконаний на 100 %.
С.В.Яшний нагадав присутнім, що рішенням 38 сесії 5 скликання міської ради, від 11 грудня 2009 року, затверджено Програму приватизації об’єктів комунальної власності міста Миргорода на 2010 рік та Перелік об’єктів комунальної власності міста Миргорода, які підлягають приватизації у 2010 році.
До вище зазначеного переліку було названо об’єкти, які входили до переліку на 2009 рік, але не були приватизовані через відсутність покупців.
Сергій Валентинович назвав суму надходжень до бюджету міста від приватизації нерухомого майна, яка запланована на 2010 рік, і складає 1 мільйон 100,8 тис. грн.
Про аналіз документів, що перебувають на контролі у виконавчому комітеті, доповідав керуючий справами виконавчого комітету В.З.Карач. Зокрема він сказав, що планом роботи виконавчого комітету на 2009 рік було передбачено проконтролювати 12 рішень. Із них було розглянуто 6 питань. Залишено на контролі 4 рішення до повного їх виконання, знято 2 рішення у зв’язку з їх повним виконанням. На інші рішення, що перебувають на контролі, отримані поточні інформації від відповідальних виконавців, і зберігаються в матеріалах перевірки.
У 2009 році поставлено на контроль 2 розпорядження міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.
На початок 2010 року всього на контролі перебувають 23 власних документи виконавчого комітету.
У роботі виконавчого комітету взяли участь депутати міської ради – С.П.Соломаха, С.Х.Діасамідзе; голови постійних комісій міської ради; керівники виконавчих органів ради.

Автор: Валентина ДЕНИСЕНКО, газета «Миргород наш дім»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Миргород | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації