Вхід | Реєстрація

З натхненням та любов'ю

З натхненням та любов'ю
Майже 40 високохудожніх фоторобіт представили на суд полтавських мистецтвознавців майстри з Лубен. Фотовиставка – спільний проект обласної наукової бібліотеки ім. Котляревського, обласної спілки фотохудожників України та фотомитців лубенського клубу «Софіт».
Уже більше п’ти років у Лубнах працює фотоклуб «Софіт». Його очолюють члени Національної спілки фотохудожників України Юрій Зелінський та Володимир Білоус. Пізнати грані фотомистецтва вони допомагають вісімнадцятьом фотографам–ентузіастам.
Кращі творчі роботи членів клубу протягом місяця зможуть оглянути всі, кого цікавить мистецтво цифрового фото. А подивитися справді є на що – пейзажі, фотопортрети, творчі замальовки. Виділяються роботи члена Національної спілки художників України Володимира Білоуса та його доньки – Ольги Сабельнікової, яка представила портрети, весільні фото та натюрморти. Головна риса її творчості, відзначають мистецтвознавці, індивідуальність.
А Лілія Некрасова своїм творчим кредо вважає – для того, щоб щось виходило добре, це потрібно робити з любов’ю.
Твори Юрія Зелінського бачили не тільки в Полтаві та Лубнах, а й у Варшаві, Латвії, Києві, Одесі. Виставками за кордоном може похвалитися і Володимир Білоус. Київ, Мельбурн – це далеко не всі міста, де виставлявся фотомитець.
Звання « народний» клуб «Софіт» прагне здобути для отримання хоча б мінімального державного фінансування. Адже, щоб розвиватися та вдосконалювати свою майстерність, фотохудожникам потрібні виїзди, семінари, виставки в Україні та за її межами.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2010, 13:33 | Лубни | Культура та освіта
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації