Вхід | Реєстрація

Для Полтавських дітлахів проведено відкриті уроки з питань безпеки життєдіяльності

Для Полтавських дітлахів проведено відкриті уроки з питань безпеки життєдіяльності
22 січня для школярів та вчителів загальноосвітньої спеціалізованої школи № 40 м. Полтави проведено відкриті уроки на тему дотримання правил безпеки життєдіяльності. До дітей завітали Полтавські рятувальники, які привезли з собою та продемонстрували рятувальне спорядження, що використовується в повсякденній роботі. Також працівники МНС нагадали дітям основні правила дотримання правил img_1940mбезпеки життєдіяльності та організували перегляд тематичного відеоролику про роботу рятувальних підрозділів Полтавщини. Після проведеної лекції, діти старших класів задавали багато питань щодо оснащення і боєздатності рятувальних підрозділів МНС Полтавської області. Найбільше цікавило дітей за який час рятувальники виїжджають на надзвичайну подію. Бійці навіть продемонстрували швидкість одягання бойового одягу. На згадку рятівники роздали дітям тематичні листівки та пам’ятні сувеніри з логотипом МНС.

Автор: Центр пропаганди ГУМНС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2010, 14:07 | Полтава | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації