Вхід | Реєстрація

У Кременчуці 51-річна жінка займалася звідництвом

У Кременчуці 51-річна жінка займалася звідництвом

Працівникам служби по боротьбі з торгівлею людьми стало відомо, що в одній із місцевих лазень працівниця практикує звідництво.

У ході проведення оперативних заходів правоохоронці на гарячому задокументували даний факт. Під час подальшої перевірки встановлено, що жінка звела 21-річну дівчину з клієнтом. За надання сексуальних послуг остання отримала грошову винагороду.

З місця події міліціонери вилучили кошти та провели всі необхідні слідчі дії.

Відносно звідниці слідчими Кременчуцького міськвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за статтею 302 Кримінального кодексу України (створення або утримання місць розпусти і звідництво). Санкція статті передбачає штраф до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до двох років.

Відносно 21-річної дівчини правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 181-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (зайняття проституцією). За скоєне їй загрожує штраф від п’яти до десяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян.


Автор: За інформацією Кременчуцького МВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 липня 2015, 15:37 | Кременчук | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації