Вхід | Реєстрація

Понад 16 тисяч дітей не сіли за парти після Нового року

Уже вдруге не вдалося з’ясувати на селекторній нараді заступнику голови ОДА Надії М’якушко, з якої причини у загальноосвітніх школах області після Нового року не сіли за парти 16 тисяч 140 дітей. Хоча за даними районних і міських відділів освіти через хворобу відсутні начебто лише 11 тисяч школярів.
На 21 січня не приступили до навчання 16 тисяч 140 школярів, сюди ж дораховуємо ще майже тисячу учнів професійно–технічних училищ. Медики ж звітують – хворіють лише 11тисяч дітей. Чому ж така розбіжність у цифрах і чим займаються ті, які без причини не відвідують заняття, заступник голови ОДА так і не з’ясувала, бо селекторну проігнорували керівники міст і районів.
Директори професійно–технічних училищ, хоча і з’явилися на нараду, але до пуття розбіжність у цифрах так і не пояснили. Проте назвали одну із причин захворюваності дітей – відсутність належного опалення у класах та аудиторіях.
Директори ж ПТУ поскаржилися, що чимало їхніх учнів водночас навчаються і у вищих навчальних закладах. Саме через те, що там зараз сесія, вони і не відвідують заняття в училищах. Адже не секрет, що дехто з випускників шкіл іде в ПТУ, щоб отримувати стипендію, харчуватися і жити в гуртожитках. У школах-інтернатах і спецзакладах - прозвітували керівники – таких проблем немає.

Автор: www.ltava.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації