Вхід | Реєстрація

Чого чекають гадячани від нового Президента нашої держави?

Так вже є, що наша країна живе від виборів до виборів: то президентських, то парламентських. Якщо щось не ладиться на роботі чи у побуті, ми заспокоюємо себе, чекаючи змін на краще.
Микола Федорович: - Від майбутнього президента чекаю: перше – об’єднання України, а друге – вирішення економічних питань. Це основне. Я думаю, що проблеми не закінчаться, і не відразу все буде добре. Мене особисто не влаштовують ні Янукович, як президент, ні Тимошенко.
Олександр: - Що я можу сказати? Та ситуація, яка є у нашій країні, не подобається не тільки мені, а й більшості українців. Чекаю змін на краще. Як воно буде – побачимо.
Інна: - Від майбутнього президента чекаю справедливості, порядку, чистоти у навколишньому середовищі. Бажано знизити ціни на навчання і скасувати зовнішнє тестування. Побільше бюджетних місць.
Таня: - Гарного і справедливого правління. Щоб ми мали можливість вступати одночасно не в один ВУЗ. Гідні пенсії нашим бабусям і дідусям, а нам робота і гарний, стабільний заробіток.
Євген: - Щоб президент відкритий був у своїх думках, політичних цілях та ідеях. Щоб нарешті закінчився оцей бардак. Президент повинен бути справжнім лідером.
Станіслав Григорович: - Дуже важко повірити у те, що щось зміниться. Можливо, через півроку ми це відчуємо. А поки що нічого не буде.
Юрій, Іван: - Нічого особливого не чекаємо. Участі у виборах не брали, бо ж нам немає вісімнадцяти. Хотілося б вірити, що зміни будуть у кращий бік, але ж… Єдине, що радує, так це те, що після 17 січня поменшає політичної реклами. А ще, як майбутні студенти, хочемо, щоб відмінили тести і навчання було безкоштовним.
Григорій Миколайович: - Хотілося б, щоб не було диктатури, але щоб був порядок. Як і всі люди, чекаю покращення соціальних стандартів. Щоб була робота, гідна заробітна плата і спокійне життя.
Юлія: - Нічого нового. Хочеться, звичайно, змін на краще, але ж ми навчені гірким досвідом.
Ірина: - Щоб майбутній президент, кого б там не обрали, дійсно зробив у країні життя кращим і спокійнішим. Для молоді – можливість працювати і отримувати досвід, бо ж без нього нікуди не беруть на роботу. Поживемо – побачимо.
Володимир: - Нічого гарного. Обіцяють ВОНИ дуже багато. Та ж не виконують.
Іван: - Якщо дійсно буде новий президент, а не ті, що були і є зараз при владі, тоді змін на краще чекати реально. Вважаю, що ті, хто були, вони повинні були зробити те, що обіцяли. Якщо ні, нехай дадуть дорогу новим.
Юрій: - Вже не вірю жодному. Обіцянок дуже багато. А так бажано роботу і зарплату молодим, нормальну пенсію старим. Країна у нас нормальна, треба тільки нормальних керівників.
Анатолій Олександрович: - Нічого не чекаю. Змін не буде ніяких. Хоч одного виберуть, хоч іншого. Вони просто не дадуть нормально працювати один одному, і роботи ніякої не буде.
Лариса Яківна: - Чекаємо, звісно, покращення життя, щоб все було в Україні добре. Хоча і сумніваюся, що так буде.
Ніна: - Важко щось сказати. Вже до такого стану дожились, що не маємо віри. Хотіла Яценюка або Тігіпка, та як прочитала у газетах про них, то тепер не знаю, що й думати.
Сергій, Олександр: - Нам байдуже. Голосувати підемо. Як не буде черги, то й проголосуємо. Справа в тому, що ВОНИ обіцяють зміни на краще з 1991 року. А Ви вірите у кращі зміни? Ми працюємо за кордоном, тож долею України не дуже переймаємося. Скажемо так, що чим нижчий курс гривні, тим краще нам.
Алла Олександрівна: - Хочеться, щоб хоч діти жили нормально та спокійно за завтрашній день. Щоб зарплати нормальні, безкоштовне лікування і т. д. Та мабуть не буде діла.
Ростислав: - Змін на краще. Стабільності у підприємницькій діяльності. Нормальні податки. Справедливість і здоровий порядок. Чекаю, але ж не дуже вірю.

Автор: Опитування провели Альона Глік та Олександр Глік, www.bazarmedia.info


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2010, 14:11 | Гадяч | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації