Вхід | Реєстрація

Завтра, 26 января, состоится XLІХ сессия кременчугского городского совета V созыва

На рассмотрение депутатов выносятся 28 вопросов.
26 января состоится XLІХ сессия кременчугского городского совета V созыва. На рассмотрение депутатов выносятся 28 вопросов:
1. Про затвердження плану роботи міської ради на 2010 рік.
2. Про внесення змін до рішення міської ради від 23 травня 2006 року 'Про затвердження структури виконавчих органів, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів'.
3. Про збільшення загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.
4. Про реорганізацію комунального підприємства 'Архітектурно-будівельний та технічний нагляд'.
5. Про затвердження розподільних балансів (передавальних актів) навчальних закладів, Кременчуцького міського науково-методичного центру, музею А.С.Макаренка, майно яких належить до комунальної власності територіальної громади м. Кременчука та закріплене за ними на праві оперативного управління.
6. Про внесення доповнення до рішення міської ради від 24 листопада 2009 року 'Про затвердження плану роботи міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2010 рік'.
7. Про затвердження звіту про здійснення державної регуляторної політики органами місцевого самоврядування за 2009 рік.
8. Про затвердження рішень виконавчого комітету міської ради від 30.12.2009 № 978.
9. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2009 року 'Про оформлення пава власності одноповерхового житлового будинку № 42 по вул. Крупській'.
10.Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Кременчука квартир.
11.Про прийняття до комунальної власності територіальної громади міста інженерних мереж електропостачання.
12.Про безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади міста зовнішніх інженерних мереж житлового будинку № 40 по вул. Сумській у м. Кременчуці та передачу їх спеціалізованим підприємствам.
13.Про продовження строку дії деяких пунктів рішень міської ради.
14.Про попереднє погодження місця розташування стаціонарних малих архітектурних форм та пересувних малих архітектурних форм для впровадження підприємницької діяльності в м. Кременчуці.
15.Про внесення змін до деяких рішень міської ради.
16.Про зміну цільового призначення земельної ділянки в м. Кременчуці.
17.Про поновлення договорів оренди земельних ділянок.
18.Про відмову в затвердженні матеріалів вибору земельної ділянки та наданні дозволу і вимог на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.
19.Про відмову в затвердженні матеріалів вибору земельної ділянки та наданні дозволу і вимог на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду в м. Кременчуці.
20.Про затвердження матеріалів вибору земельних ділянок та надання дозволів і вимог на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та в оренду в м. Кременчуці.
21.Про затвердження матеріалів вибору земельних ділянок та надання дозволів і вимог на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду в м. Кременчуці.
22.Про затвердження матеріалів вибору та надання дозволу і вимог на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування в м. Кременчуці.
23.Про надання, вилучення та оформлення земельних ділянок в оренду фізичним і юридичним особам в м. Кременчуці.
24.Про звільнення фізичної особи – підприємця Тимка С.Є. від сплати пайових коштів на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Кременчука.
25.Про зміну порядку сплати за договором купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Київській,3-А в м. Кременчуці.
26.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 листопада 2009 року 'Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення в м. Кременчуці'.
27.Про створення комісії та затвердження Положення про комісію з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою в м. Кременчуці.
28.Про розміщення малих архітектурних форм в м. Кременчуці.
29.Різне.

Автор: Егор СОЛОД, www.telegraf.in.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 січня 2010, 14:18 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації