Вхід | Реєстрація

Невдовзі ремонтні роботи будуть завершені

Невдовзі ремонтні роботи будуть завершені

Сьогодні працівники ТОВ «Кобеляцький будсервіс» продовжили капітальний ремонт вулиці Касьяна в місті Кобеляки. Протягом дня дорожники влаштували асфальтне покриття на майданчику велопарковки біля адмінбудівлі Кобеляцької міської ради, а також перекрили асфальтом 35-метрову ділянку правого тротуару вулиці Касьяна до перехрестя П’ятивугли.
До цього дорожники поремонтували вказану вулицю на перехресті П’ятивугли, на перехрестях з вулицями Фрунзе, Золотаренка та Кірова. Залишилося ліквідувати незначну ямковість між перехрестями з провулком Новим та вулицею Кірова, а також влаштувати водовідвід на перехресті з вулицею Золотаренка. На цьому капітальні ремонтні роботи будуть завершені.
За словами міського голови Олександра Ісипа, у планах було повністю перекрити новим асфальтом перехрестя П’ятивугли, проте через обмеженість бюджетних коштів цього року міська влада не взмозі профінансувати такий значний обсяг робіт. При можливості це буде зроблено наступного року.
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 липня 2015, 22:04 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації