Вхід | Реєстрація

Об’єднанню заважає Червоноквітівська сільрада

Об’єднанню заважає Червоноквітівська сільрада

21 липня в Біликах  відбулась робоча зустріч сільських голів, депутатів сільських рад, активістів Білицької селищної, Жуківської, Іванівської та Чорбівської сільських рад із представниками Офісу реформ.

Як ініціатор об’єднання, Білицька селищна рада направила свої пропозиції чотирьом сусіднім сільрадам. Чорбівська уже розпочала підготовчу роботу, ідуть консультації  перед прийняттям рішення про погодження на таке об’єднання. Жуківська та Іванівська сільські ради наразі активних дій не проводять.

Та ситуацію із проведенням об’єднання значно ускладнила позиція Червоноквітівської сільради, яка ще в квітні поточного року заявила про необхідність додаткового вивчення цього питання і досі остаточного рішення не прийняла. Географічно ж ця сільська рада розміщена так, що у разі відмови на об’єднання із Білицькою селищною сусідня Чорбівська теж втрачає можливість бути у складі нової спроможної громади.
 


Автор: 0532 — сайт міста Полтава


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 липня 2015, 16:27 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації