Вхід | Реєстрація

Кобеляцькі комунальники встановлюють та ремонтують дорожні знаки

Кобеляцькі комунальники встановлюють та ремонтують дорожні знаки

Протягом останніх трьох місяців працівники комунального підприємства «Міська сервісна служба» активно займаються встановленням нових та ремонтом існуючих дорожніх знаків в Кобеляках.

За дорученням міської влади комунальники першочергово по місту встановлюють дорожні знаки 2.1 «Дати дорогу».
Уже встановлено 11 нових дорожніх знаків 2.1 «Дати дорогу» на металевих стійках. Це зроблено на перехрестях вулиць 1 Травня і Червоноармійської, Пушкіна і Жовтневої, Садової і Московської та інших. Замінено 9 старих знаків новими на перехрестях вулиць 1 Травня і Касьяна, Московської і Жовтневої, Пушкіна і Шевченка, Садової і Московської та інших. Крім того, встановлено новий дорожній знак 1.33 «Діти» по вулиці Пушкіна в районі дитячого садка №2.
За словами директора КП «Міська сервісна служба» Володимира Слісаренка, комунальники продовжать цю роботу і надалі. Дорожніх знаків 2.1 та 1.33 у підприємства достатньо. Встановлюватимуться вони в першу чергу по тих вулицях Кобеляк, де найбільш інтенсивний рух транспорту і пішоходів.
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
25 липня 2015, 20:08 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації