Вхід | Реєстрація

Лохвицькі правоохоронці встановили чоловіка, який пограбував пенсіонерку

Лохвицькі правоохоронці встановили чоловіка, який пограбував пенсіонерку

На початку минулого року до чергової частини Лохвицького районного відділу надійшла письмова заява від літньої жінки, мешканки одного із сіл району, про те що невідомий чоловік заволодів її коштами в сумі понад шість тисяч гривень.

При виїзді на місце події слідчо-оперативна група виявила сліди рук, які при проведенні експертизи надали можливість встановити особу грабіжника. Ним виявився 39-річний мешканець іншої області, який в такий спосіб вирішив заробити собі на життя.

Як з’ясувалося, чоловік приїхав в одне із сіл Лохвицького району та помітив на одному із подвір’ї пенсіонерку. Він зайшов до її господарства та представився представником організації, яка нібито орендує в цьому селі землі, у тому числі, і бабусину. Надаючи їй нібито кошти за користування паєм, незнайомець сказав, що старенька винна йому здачу. Коли бабуся принесла всі свої зберігання та намагалася відрахувати необхідну суму, «спритник» вихватив гроші, і хутко зник.

Зловмисник затриманий. Слідчим райвідділу УМВС України в Полтавській області відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років.


Автор: За матеріалами Лохвицького РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 липня 2015, 12:31 | Лохвиця | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації