Вхід | Реєстрація

Кобеляцька міська рада закупила нові контейнери для побутових відходів

Кобеляцька міська рада закупила нові контейнери для побутових відходів

Днями контейнерне господарство міста поповнилося новими 18-ма металевими оцинкованими контейнерами для твердих побутових відходів.

Кобеляцька міська рада закупила партію контейнерів у запорізького підприємства ПП «Агроком» на загальну суму 99,9 тисяч гривень.
На цей час в місті на 42 майданчиках розміщено 145 контейнерів для твердих побутових відходів. Контейнерне господарство потребує постійного оновлення, оскільки першим металевим пофарбованим контейнерам вже по 8-9 років. Їх металеві днища прогнили від «агресивного» середовища. А пластмасові контейнери в більшості були спалені та проламані негабаритними важкими будівельними відходами.
Тож новими контейнерами будуть замінені старі аварійні ємкості для відходів. Крім того, адміністрація КП «Міська сервісна служба» (директор Володимир Слісаренко) планує створити кілька нових майданчиків з контейнерами. Зокрема, контейнери для відходів незабаром будуть встановлені на правій частині вулиці Заворскло. Також буде відновлено майданчик на верхній частині вулиці Оздоровчої. А ось контейнерний майданчик на розі вулиць Касьяна і Кірова, поблизу Кобеляцького НВК №1, буде розформований. Контейнери перенесуть на вулицю Стародніпропетровську, де буде розширено існуючий майданчик, для збільшення там кількості контейнерів.
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2015, 11:34 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації