Вхід | Реєстрація

На правій частині Заворскло здійснюється реконструкція мережі вуличного освітлення

На правій частині Заворскло здійснюється реконструкція мережі вуличного освітлення

Нещодавно на території правої частини кобеляцького мікрорайону Заворскло на замовлення міськради розпочато роботи з реконструкції мережі вуличного освітлення від КТП-91, розміщеного на початку вулиці Заворскло.

Працівники підрядної організації ТОВ «Енергія Люкс» на цей час вже змонтували 750 метрів нової повітряної лінії електропередач та встановили на опорах 13 нових ліхтарів. Загалом, вуличне освітлення буде відновлено по вулиці Заворскло від будинку №1 до будинку №17.
Згодом на КТП-91 ще буде встановлено шафу диференційованого обліку електроенергії та керування мережею вуличного освітлення. Крім того, попереду ще процедура доступу та приєднання до електромереж ПАТ «Полтаваобленерго».
Нова мережа вуличного освітлення запрацює у штатному режимі орієнтовно на початку жовтня.
Нагадаємо, у квітні цього року міський голова Олександр Ісип на зустрічі із заворсклянами пообіцяв провести реконструкцію мережі вуличного освітлення на правій Заворсклі. Тож протягом останніх трьох місяців міською владою було виготовлено проектно-кошторисну документацію, проведено її експертизу та організовано виконання основних будівельно-монтажних робіт.
 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
30 липня 2015, 11:39 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації