Вхід | Реєстрація

За розв’язування військового конфлікту в Україні висунуто підозру начальнику Генштабу РФ – СБУ

За розв’язування військового конфлікту в Україні висунуто підозру начальнику Генштабу РФ – СБУ

За розв’язування військового конфлікту в Україні та у справі про події в Іловайську минулого року висунуто підозру та оголошено у розшук начальника Генштабу Збройних сил РФ Валєрія Гєрасімова та десятьом російським військовослужбовцям.

Про це під час брифінгу повідомив начальник Головного слідчого управління Служби безпеки України Григорій Остафійчук, передає «Інтерфакс».

«Окремі військовослужбовці, під керівництвом керівника Генштабу пана Гєрасімова організували підготовку і розв'язування конфлікту на території нашої держави ... Обґрунтовано висунуто підозру начальнику Генштабу і 10 військовослужбовцям», – заявив він.

За словами Остафійчука, в рамках розслідування справи про злочини під Іловайськом «ми повідомили про підозру начальника Генштабу ЗС РФ пана Герасимова і 10 військовослужбовців, перебування яких в Україні під час Іловайських подій точно встановлено У законному порядку їм направлено підозра в РФ, про що отримано відповідні відповіді».


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 серпня 2015, 12:30 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації