Вхід | Реєстрація

На Полтавщині тимчасово не видають закордонні паспорти

Про це повідомили у Головному управлінні МВС області і додали – зі столиці не надійшла чергова партія вже готових документів. Цей недолік буде усунено за кілька днів, обіцяють у відомстві. Та все ж він не вплинув на роботу обласної паспортно-візової служби, яка приймає заяви і документи від громадян.
У Головному управлінні Міністерства внутрішніх справ області говорять - не слід піднімати ажіотаж навколо ситуації з закордонними паспортами. Наразі видача цих документів тимчасово не проводиться, бо з Києва не надійшла чергова партія вже готових паспортів. Чому - полтавські правоохоронці наразі не знають.
Юрій Сулаєв, начальник ВЗГ ГУ МВС в Полтавській області:
- Ця застримка дійсно є, тому наше управління паспортно-візової служби підготувало і направило запит у Міністерство для роз’яснення ситуації. Про це ми обов’язково повідомимо громадян області.
В той же час, говорить Юрій Сулаєв, обласна паспортно-візова служба свою роботу продовжує в звичному режимі.
Юрій Сулаєв, начальник ВЗГ ГУ МВС в Полтавській області:
- Паспортна служба працює в звичному режимі. Жодній людині, яка звернеться та подасть документи відмовлено не буде. Єдине, що київська програма наразі не реєструє тих громадян, які хочуть отримати паспорти в 10-денний термін.
Видачу паспортів відновлять найближчими днями, говорить Юрій Сулаєв, а тому закликає громадян не створювати штучний ажіотаж навколо цього питання.

Автор: Максим Яров, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
| Полтавщина |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Купить квартиру Полтава
 Криптовалютні біржі в Україні
Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації