Вхід | Реєстрація

Полковника СБУ затримали під час передачі секретної інформації бойовикам

Полковника СБУ затримали під час передачі секретної інформації бойовикам

Служба безпеки України затримала полковника відомства, якого підозрюють у співробітництві з бойовиками. Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

«СБУ спільно з військовою прокуратурою під час проведення спецоперації затримали на місці злочину полковника юстиції, заступника начальника слідчого відділу управління СБУ в Донецькій області під час передачі ним матеріалів з обмеженим доступом агентові «ДНР», - сказано в повідомленні.

Повідомляється, що затриманий збирав інформацію про оперативно-службову діяльність СБУ під час проведення АТО, кримінальних проваджень, що перебувають у слідчому відділі Донецького управління СБУ, дані про проукраїнськи налаштованих жителів Донецької області тощо.

Полковника затримали співробітники внутрішньої безпеки СБУ під час зустрічі із представником «міністерства безпеки ДНР», куратором якого, за оперативним даними, безпосередньо є співробітник ФСБ Росії на прізвисько «Іспанець».

У спецслужбі додають, що під час затримання співробітник СБУ намагавсявтекти на територію, тимчасово непідконтрольну українській владі. Завдяки вжитим заходам співробітника СБУ та агента «ДНР» затримано, тривають слідчі дії.

У офіцера вилучено 40 тисяч доларів готівкою, а також електронні носії зі службовою інформацією, які він намагався передати бойовикам.

Наразі в суд направлено клопотання про обрання цим злочинцям запобіжного заходу - утримання під вартою.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 серпня 2015, 14:51 | Полтавщина | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації