Вхід | Реєстрація

Будівельні роботи в місті тривають

Будівельні роботи в місті тривають

Протягом минулого тижня в Кобеляках відремонтовано частину тротуару по вулиці Шевченка та збудований новий паркувальний майданчик.

На замовлення міської ради ці роботи виконали працівники місцевого спеціалізованого підприємства «Кобеляцький будсервіс».

У четвер розпочато капітальний ремонт тротуару по вулиці Шевченка. На ділянці від Касьяна до Пушкіна його перекриють новим асфальтом. Також буде розширено тротуарну частину поблизу будівлі ПриватБанку. Крім того, на тротуарі піднімуть оголовки кількох оглядових колодязів, аби вони розташовувались на одному рівні з асфальтобетонним покриттям.

У п’ятницю біля районної лікарні з’явився новий паркувальний майданчик. Дорожники вирівняли, підсипали щебенем і гранвідсівом та вкрили асфальтобетоном ділянку, поряд із в’їздом на територію Кобеляцької ЦРЛ з боку центральної вулиці міста. Усього заасфальтовано площу в 300 квадратних метрів.

Зі слів секретаря міської ради Сергія Галушка, ремонт ділянки тротуару по вулиці Шевченка та будівництво паркувального майданчика обійдеться міському бюджету в 190 тисяч гривень.


Автор: «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2015, 12:39 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації