Вхід | Реєстрація

Чекаємо на фінал

Чекаємо на фінал

Минулої неділі були зіграні останні групові матчі чемпіонату з пляжного футболу.

Двобій між  «Добробутом» і  «Кухликами» завершився перемогою аграріїв — 3:2. Результат гри не мав суттєвого значення для «добробутівців», та при цьому максимально скоротив шанси їх противників поборотися за призові місця.

У зустрічі між командами «Аматори» і «Нива» влучнішими були бродщани — 2:3. Це допомогло гостям райцентру піднятися на третю сходинку в групі.

Колективи «Проц-Енерго» та «Лан» не змогли з’ясувати, хто з них сильніший, ні в основний, ні в додатковий час (4:4). У серії пенальті точніше били підопічні Ігоря Проценка — 3:2.

Команда «Stihl» проти «Будівельника» вийшла на поле своїм «другим» складом. У крайньому випадку, так себе іменували самі спортсмени. Як результат, у запеклій боротьбі перемогу здобув колектив Дмитра Лісного — 4:5. Рахунок зустрічі не сколихнув із першого місця «Stihl», але змінив розстановку у групі: «Будівельники» стали другими, а «Кухлики» — третіми.

Отож, 16 серпня відбудуться вирішальні зустрічі турніру. У півфіналах за перемогу боротимуться: «Проц-Енерго» — «Будівельник»,  «Лан» — «Stihl»; за 7-8 місця — «Аматори» — «Добробут», за 5-6-е —«Нива» — «Кухлики». Цього ж дня буде визначений і переможець змагань.


Автор: Олександр ДІДЕНКО, «ЕХО»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
13 серпня 2015, 15:09 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації