Вхід | Реєстрація

Благодійний велопробіг "Схід-Захід"

Благодійний велопробіг "Схід-Захід"

З 16 липня по 24 серпн триває благодійний велопробіг «Захід-Схід». Його учасники виїхати з міста Чоп та прямують через усю Україну в Мелове. Організатор акції — Костянтин Самчук.
— Наш велопробіг має благодійну мету: збір коштів на допомогу пораненим військовим та родинам, загиблих у результаті дій антитерористичної операції.
Сьогодні учасники цього заїзду побували і в Кобеляцькому краї. Їх зустріли голова РДА Таміла Шевченко, голова райради Василь Мирошнеченко,  міський голова Олександр Ісип, учасники АТО та молодь міста.
Костянтин Самчук — демобілізований учасник АТО.
— Півроку тому, розмовляючи на посту з командиром, у мене виникла ідея проїхати через усю Україну і зібрати кошти для допомоги постраждалим, — говорить Костя. — Підтримати цих громадян та показати, що й травмована людина може жити активним життям. Я вирішив їхати на триколісному велосипеді.
Для довідки: такі моделі київський завод «Три колеса» виготовляє для людей із травмами рухового апарату.
Спочатку у групі Костянтина були троє учасників: Максим Скорик, Володимир Болюбаш та Євген Євченко.
Максим також приймав участь в АТО, служив у одній роті з Костянтином. Він, для того, щоб стати учасником велопробігу, відслідковував заїзд у мережі інтернет. Приєднався ж до спортсменів у Черкасах.
Володимир — родом із Умані. Його фірма являється виробником триколісних велосипедів.
Євген подорожує разом із загоном чотири дні, планує доїхати до Полтави, а, можливо, і до Харкова. До групи велосипедистів постійно приєднуються нові учасники, які бажають підтримати хлопців та долучитися до мети проекту. Хлопці, говорять, сміючись,  що відсвяткують день Незалежності України разом із військовими на пості у крайній точці сходу, Меловому.
Спортсмени розповіли, що на сьогодні вони зібрали близько 8000 гривень. Гроші перераховуютьсч на картковий рахунок Приватбанку за номером: 4149625801109016.


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2015, 15:14 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації