Вхід | Реєстрація

Рада міжсекторного партнерства підвела підсумки роботи за 2009 рік

25 січня 2010 року у міськвиконкомі відбулося засідання Ради міжсекторного партнерства за підсумками роботи 2009 року. За словами заступника міського голови В.П.Хоменка, головною метою роботи Ради стало підняття на якісно новий рівень стану відносин між державними органами та громадськими організаціями міста. Василь Петрович зазначив, що всі організації, які на початку 2009 року звернулися з ініціативними пропозиціями до міської влади щодо реалізації соціальних проектів у місті Кременчуці, отримали допомогу та підтримку.
З підсумками про стан реалізації соціальних проектів, ухвалених Радою сприяння розвитку міжсекторного партнерства за 2009 рік, виступила начальник відділу у справах сім’ї та молоді Тетяна Одерій. Вона відмітила, що з метою підвищення ефективності вирішення соціальних проблем у місті та збільшення ефективності інвестицій в соціальну сферу шляхом залучення на конкурсній основі недержавних неприбуткових організацій, з метою розвитку міжсекторного партнерства в м. Кременчуці з 2005 року проводиться конкурс соціальних проектів недержавних неприбуткових організацій. У міському бюджеті 2009 року були передбачені кошти на проведення цього конкурсу в сумі 28,65 тис.грн. Всього на конкурс було подано 14 соціальних проектів від 9 громадських організацій. Після першого конкурсного етапу до подальшої участі були допущені вісім проектів. Рада сприяння розвитку міжсекторного партнерства протягом року здійснювала допомогу та фінансову підтримку проектів на виконання поставлених соціальних завдань. В ході конкурсу були визначені три переможця. Зокрема, перше місце зайняв соціальний проект МГО „Нова хвиля” під назвою „Пізнавально-змагальна форма активного краєзнавства. Змагання з міського орієнтування „Невідома територія”. Друге місце отримала ГО „Фонд підтримки студентської молоді” із проектом „Молодіжний Кубок Полтавської області з пляжного футболу”. Третє місце надали ГО „Фонду підтримки студентської молоді” та її соціальному проекту „Фестивалю „Extreme zone”.
В ході засідання Ради також були заслухані звіти представників громадських організацій, які розповіли про хід реалізації поставлених завдань на виконання своїх соціальних проектів. Відмітили, що з кожним роком спостерігається зростання активності молоді, працювати стає більш цікаво.
Наприкінці засідання віце-мер Василь Хоменко звернув увагу на те, що на майбутнє дуже важливо приділяти увагу активному відпочинку дітей, заохочувати їх до волонтерської діяльності, сприяти професійній орієнтації, працевлаштуванню та підтримці підприємницьких ініціатив молоді.

Автор: www.kremen.mvk.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2010, 14:13 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації