Вхід | Реєстрація

Влада ремонтує і асфальтовані, і грунтові дороги в місті

Влада ремонтує і асфальтовані, і грунтові дороги в місті

Протягом минулого тижня в Кобеляках поремонтовано дороги майже на десяти вулицях і провулках в різних мікрорайонах міста.

На замовлення Кобеляцької міської ради місцеві дорожники виконали поточний ремонт доріг по вулиці Червоноармійській на відрізку від Шевченка до м’ясокомбінату. При цьому особливу увагу було приділено ремонту перехрестя вулиць Червоноармійської та Оздоровчої. Також ліквідовано дорожню ямковість по Калініна, зокрема на відрізку від Шевченка до в’їзду на територію районної лікарні та між вулицями Червоноармійською і Ватутіна.

Дорожники також поремонтували дорожнє покриття вулиці Садової біля дитячого садка №2 «Золотий півник» на відрізку між вулицями Пушкіна та Московською. Після цього було відремонтовано Щорса між Шевченка та Радянською. Частково поремонтовано проїжджу частину вулиці Київської, провулків Лесі Українки та Вишневого.

За словами міського голови Олександра Ісипа, міська влада після ремонту асфальтних доріг планує приступити до ремонту грунтових доріг в Кобеляках. Буде завезено кількасот тонн щебеню для підсипання таких доріг та задіяно автогрейдерну техніку для їх профілювання.

 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 вересня 2015, 13:55 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації