Вхід | Реєстрація

25 тисяч на ремонт міського водогону

25 тисяч на ремонт міського водогону

У четвер працівники Кобеляцького КП «Водоканал» виконували аварійно-відновлювальні роботи відразу на двох ділянках міського водогону: по вулиці Червоноармійській (поблизу Свято-Покровської церкви) та Касьяна (перед перехрестям з Фрунзе).

По вулиці Червоноармійській, на відрізку між вулицями Фрунзе та Панаса Мирного, в кількох місцях прогнила сталева труба водогону. Ситуація ускладнена ще й тим, що водопровідна мережа проходить практично по центру проїзної частини, і для того, щоб розкопати аварійну трубу для заварювання дірок, необхідно розривати асфальтобетонне покриття дороги у кількох місцях. Тому водоканалівці вирішили збудувати нову ділянку водогону по правій стороні вул.Фрунзе. Її довжина сягне 200 метрів. На сьогодні вже прокопано 100 метрів траншеї, завтра в неї вкладуть нову пластмасову трубу діаметром 63 мм. А далі продовжать ремонтно-будівельні роботи.

А по вулиці Касьяна вкотре стався порив на ділянці водопроводу, що перед перехрестям з вул.Фрунзе. Сьогодні працівники «Водоканалу» тут просунули у стару сталеву трубу нову поліетиленову дещо меншого діаметру загальною протяжністю 60 метрів. Таким чином кардинально вирішили проблему комунальної водомережі на вказаній ділянці.

За словами директора КП «Водоканал» Івана Дяченка, лише на матеріали (не рахуючи вартості робіт) для зазначених ремонтних робіт комунальне підприємство витратило майже 25 тисяч гривень. Проте краще за теплої погоди вирішити ці проблеми, аніж взимку рити мерзлий грунт, «перериваючи» тракторну техніку, а слюсарям в мороз сидіти у холодних ямах та колодязях.


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
11 вересня 2015, 12:34 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації