Вхід | Реєстрація

Петиція про збільшення міри покарання для корупціонерів зібрала 25 тисяч підписів

Петиція про збільшення міри покарання для корупціонерів зібрала 25 тисяч підписів

Електронна петиція до Президента України Петру Порошенку про збільшення міри покарання державних службовців за хабарництво зібрала понад 25 тисяч підписів.

Це випливає з даних, розміщених на офіційному інтернет-представництві глави держави.

«Для осіб, які здійснюють державну діяльність (депутати, голови сільських та міських рад, судді, прокурори, органи правопорядку, органи контролю, митники і т. п) пропоную збільшити покарання за хабарництво. Для вищих керівних посад обов'язково конфіскація майна і 20 років в'язниці без права помилування», - йдеться в тексті петиції.

Відповідно до порядку на розгляд глави держави буде подаватися електронна петиція, на підтримку якої зібрано не менше 25 000 підписів громадян протягом не більше трьох місяців з дня опублікування.

28 серпня президент Петро Порошенко підписав указ, яким затвердив порядок розгляду електронної петиції, адресованої президентові, та дав старт роботі сайту для подання цих петицій.

Перша петиція, яка набрала потрібну кількість голосів, – вимога дозволити українцям володіти вогнепальною зброєю. Всього на розгляді президента зараз 5 петицій.


Автор: «Громадське.TV»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 вересня 2015, 14:59 | Полтавщина | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації