Вхід | Реєстрація

Полтавські «народники» невдоволені та не довіряють результатам 1-го туру виборів

Майже 30 тис. осіб на Полтавщині підтримали у першому турі президентських виборів Голову Верховної Ради та лідера Народної Партії Володимира Литвина. На жаль, це аж ніяк не той результат, на який сподівалися прихильники Литвина. Причину передбачив лідер Народної Партії, під час останнього візиту на Полтавщину: «Є гроші – є рейтинг, нема грошей – і рейтингу немає». Підтвердження цьому – матеріали, які з’являються на шпальтах обласних газет після першого туру виборів. Скажімо, у «Полтавській думці» від 22 січня привертає увагу заголовок «Мені огидно: я продав свій голос…»
Засуджувати виборців за те, що кругленькі суми для них важливіші, ніж власна точка зору, не можна, бо це вина не їхня, а тих, хто змусив українців хапатися за будь-який заробіток, навіть той, що суперечить власній совісті. «Сьогодні на політичній арені – ринкові відносини, де з одного боку виборці, які чекають грошей, а з іншого - політики, які ці гроші пропонують, – переконаний голова Полтавської регіональної організації Народної Партії, депутат Полтавської обласної ради Костянтин Боровик.
– На превеликий жаль, і на прикладі Полтавської області ми можемо переконатися в тому, що саме політична сила, яка ніколи не пропонувала за свою підтримку грошей, не отримала сподіваного результату. Виявилося, що сьогодні ідеологія, на превеликий жаль, не може конкурувати з грошима…»
Нині на політичній арені ідеологічної боротьби немає, тому і попередні результати першого туру президентських виборів аж ніяк не відображають дійсний рейтинг лідера Народної Партії Володимира Литвина – така думка була чільною на засіданні ради Полтавської регіональної організації Народної Партії. Що ж до висновків, які затвердили рішенням ради, то вони такі: результати, отримані на виборах Президента України 17 січня 2010 року, не відповідають визначеним завданням.

Автор: Прес-служба Полтавської регіональної організації Народної Партії


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
26 січня 2010, 16:49 | Полтава | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації