Вхід | Реєстрація

Міська влада прийняла рішення про будівництво в Кобеляках спортивного екстриммайданчика

Міська влада прийняла рішення про будівництво в Кобеляках спортивного екстриммайданчика

Міський голова Олександр Ісип провів робочу нараду з представниками газової служби, енергетиками, комунальниками та представниками будівельної організації про можливість початку робіт з будівництва в Кобеляках нового спортивного майданчика. За результатами цієї зустрічі, міською владою було ухвалено рішення про проведення підготовчих робіт на території майбутнього об’єкта будівництва.

Мова йде про вже раніше анонсований спортивний об’єкт благоустрою в нашому місті, який планується спорудити по вулиці Касьяна, у сквері поруч з Кобеляцьким районним Центром культури й дозвілля. Служитиме він для молоді, яка полюбляє велоекстрим, скейти і ролики. Саме для таких «колес» буде збудований асфальтний майданчик, на якому розміщуватимуться спеціальні конструкції для виконання різних спортивних трюків.

Очільник Кобеляк зазначив, що загальна вартість цього проекта складає 346 тисяч гривень. Кошти для будівництва місто має, а тому залишилося дочекатися висновку державної експертизи кошторисної частини робочого проекта і будівництво можна буде розпочинати.

Слід також додати, що робочий проект спортивного майданчика розробив кобеляцький інженер-проектувальник Олег Лісний. Паралельно з Кобеляками будівництво такого об’єкта відбуватиметься і в Миргороді.

 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 вересня 2015, 17:53 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації