Вхід | Реєстрація

Новий штаб в/ч №3059 ніяк не добудують

У військовій частині №3059, що на Молодіжному в Кременчуці, ніяк не можуть закінчити будівництво штабного приміщення - через брак коштів. Поки що зведені лише підвальне приміщення та перший поверх."Нам все-таки майорить перспектива завершити будівництво штабу у цьому році. Якщо так станеться, то наша домовленість із керівництвом міста набере чинності. Тоді й розглядатиметься питання про розширення нашого штату. Самі розумієте: новий штабний корпус - нові вакансії. Поки ми на це лише сподіваємося", - зазначив командир частини В/Ч №3059 Віктор Головченко.
Достеменно про розподіл коштів, формування бюджету, в тому числі й міського, стане відомо після виборів Президента України. Тоді й з'ясується, чи вдасться кременчуцьким військовим добудувати необхідне приміщення.

Автор: Ольга Дерев’янко, «Програма плюс»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2010, 11:14 | Кременчук |
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації