Вхід | Реєстрація

Медики продовжцють підбивати підсумки зробленого у 2009-му році

Медики продовжцють підбивати підсумки зробленого у 2009-му році
Цього разу – на засіданні медичної ради міста. На засіданні, скликаному спеціально з цієї нагоди, відзначалося: у місті упродовж року, що минув, збережена мережа лікарняних закладів та увесь персонал, перепрофілізації не було. Заступник міського голови Володимир Корчака, який був присутній на зібранні, високо оцінив роботу медичної галузі та грамотами відзначив кращих.
У 2009-му році робота медичної галузі Полтави, як і інших обласних центрів України, проходила в умовах недостатнього бюджетного фінансування, а отже - в умовах жорсткої економії коштів та енергоресурсів, зазначив, підбиваючи підсумки минулого року, на засіданні медичної ради начальник управління охорони здоров'я Сергій Котов. Особливістю роботи в рік, що минув, була організація медичного забезпечення під час відзначення 300-річчя Полтавської битви, з чим медики міста, а передусім працівники станції швидкої допомоги та 1-ї міської лікарні, на думку начальника управління, справились успішно. Серед відзнак полтавських медиків - третє місце бригади станції швидкої допомоги з-поміж 28-ми команд в національних змаганнях «Галицькі ралі 2009». Значну увагу у звітному періоді приділили покращенню умов перебування в лікувальних закладах як пацієнтів, так і медичного персоналу. Так, відкрила двері довгоочікувана дитяча поліклініка в Київському районі міста, були проведені капітальні ремонти хірургічного та травматологічного блоків 1-ї міської лікарні, у міському пологовому будинку відкрили відділення спільного перебування матері і дитини. На думку представників керівництва міста, медики достойно зустріли підвищення рівня захворюваності на гострі вірусні респіраторні захворювання та грип, яким позначився осінньо-зимовий період минулого року. Кращих лікарів Полтави особисто привітав та відзначив грамотами заступник міського голови Володимир Корчака.

Автор: Юлія Лис, www.misto-tv.poltava.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2010, 13:38 | Полтава | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації