Вхід | Реєстрація

На виконкомі виділяли матеріальну допомогу та земельні ділянки

На виконкомі виділяли матеріальну допомогу та земельні ділянки

На черговому засіданні виконавчого комітету Кобеляцької міської ради, що відбулося минулого четверга, було прийнято рішення про надання матеріальної допомоги 13 учасникам АТО і мобілізованим особам-жителям Кобеляк та членам їх сімей. Загальний розмір грошової допомоги склав 15,5 тисячі гривень. Індивідуальний розмір такої допомоги становив по одній тисячі гривень кожному кобеляцькому солдату. А одному учаснику АТО за дорученням сесії міської ради міськвиконком виділив допомогу в розмірі 3,5 тисячі на придбання ліків.
Крім того, міськвиконком виділив 7 учасникам АТО земельні ділянки для житлової забудови по вулиці Ломоносова (мікрорайон Заворскло). Кожен кобеляцький військовослужбовець одержав по 8 соток землі.

 


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
29 вересня 2015, 12:11 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації