Вхід | Реєстрація

Кременчуцькі депутати незадоволені якістю списків виборців

Однак, на більше не вистачило голосів. На сесії міськради, що відбулася у вівторок, йшлося про те, що багато кременчужан так і не змогли проголосувати у першому турі через незадовільну роботу відділів ведення Державного реєстру виборців. Кременчужани просто не знайшли себе у списках. Тільки найбільш наполегливі з них звернулися до суду, та та змогли проголосувати. Більшість відступилася та пішла додому. Депутат міськради Андрій Погрібний звернувся до колег із депутатським запитом, де вимагав провести розслідування роботи Держреєстру, Проте обранці його не підтримали – не вистачило чотирьох голосів. Щоправда, міський голова наголосив, що напередодні виборів міська влада неодноразово зверталася до кременчужан з проханням перевірити себе у списках. Втім, є дані, що і після такої перевірки, в день виборів дехто так і не побачив свого прізвища у списках виборців.

Автор: www.panorama.pl.ua


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
27 січня 2010, 14:28 | Кременчук | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації