Вхід | Реєстрація

Спортивний калейдоскоп

У ФК "Полтава" – новий головний тренер. Ним став Юрій Малигін, який донедавна працював у команді "Гірник-Спорт" із Комсомольська.

* * *

Завершилися ігри 8-го туру чемпіонату України в жіночій футзальній вищій лізі.
Полтавська "Ніка-педуніверситет" зустрічалася з київською командою "Спарта К". Це був по суті матч за місце у трійці призерів. Виграш давав шанс полтавкам ще сподіватися на медалі. Й, проявивши характер, підопічні Сергія Ягодкіна впевнено переграли киянок із рахунком 5:2. Тож, набравши 10 очок, "Ніка" вийшла на третє місце.

* * *

У черговому турі чоловічого чемпіонату України з волейболу серед команд вищої ліги лубенський СК "Фаворит" на виїзді зустрічався з харківською командою "Локомотив-2". У першій грі господарі переграли гостей – 3:2. Наступного дня полтавці взяли реванш, здолавши залізничників із таким же рахунком. Втративши в останніх матчах необхідні очки, за кілька турів до завершення змагань лубенці практично вже на мають шансів здобути путівку до Суперліги. Натомість на підвищення в класі претендують хмельницький "Новатор" і чернігівський "Буревісник".
30 та 31 січня у рамках пропущеного 7-го туру змагань "Фаворит" вдома прийматиме команду МВК "Одеса".


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації