Вхід | Реєстрація

Унаслідок ДТП на Полтавщині загинув військовослужбовець

Унаслідок ДТП на Полтавщині загинув військовослужбовець

Подія трапилася 15 жовтня о 18.50 на 134-му кілометрі автодороги Київ – Харків поблизу села Олексіївка Гребінківського району.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля Урал з цистерною, який рухався в напрямку Києва, допустив зіткнення з тягачем Рено Магнум з цистерною, який стояв на узбіччі. Унаслідок зіткнення 43-річний водій Урала (сержант збройних сил України) загинув на місці, а його 44-річний пасажир (рядовий ЗС України) – отримав тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. 28-річний водій вантажівки Рено Магнум не постраждав.

Унаслідок зіткнення на автомобільне полотно стався витік бензину, який перевозили військовослужбовці. Рух транспорту у бік Києва був тимчасово обмежений.

На даний момент рух транспорту відновлено, загрози учасникам дорожнього руху немає. Обставини ДТП встановлюються.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.


Автор: ВЗГ УМВС за матеріалами УДАІ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 жовтня 2015, 17:42 | Гребінка | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації