Вхід | Реєстрація

Правоохоронці Полтавщини виявили у чоловіка боєприпаси, наркотики та викрадені речі

Правоохоронці Полтавщини виявили у чоловіка боєприпаси, наркотики та викрадені речі

Працівники Карлівського райвідділу міліції під час санкціонованого обшуку в господарстві 41-річного жителя сусіднього району виявили дві радіостанції, гумову палицю, гранату, схожу на Ф1, паперові упаковки з патронами – 29 шт, мілкокаліберні набої – 13 шт., паперовий згорток з речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожу на рослину коноплі, та близько сорока промислових товарів, що є речовими доказами по крадіжкам у жителів Карлівського району.

За словами начальника Карлівського райвідділу Валерія Хрипливого, за результатами експертиз виявлені патрони являються бойовими припасами – проміжними військовими патронами, які придатні для стрільби, а граната виявилася ручною осколковою гранатою дистанційної дії, придатною для вибуху.

По даному факту відкрито кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) та ч. 1 статті 263 Кримінального кодексу України (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від двох до п'яти років.


Автор: За матеріалами Карлівського РВ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2015, 13:57 | Карлівка | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації