Вхід | Реєстрація

Депутати підвели підсумки роботи Кобеляцької міської ради шостого скликання

Депутати підвели підсумки роботи Кобеляцької міської ради шостого скликання

На останній сесії Кобеляцької міської ради шостого скликання, що відбулася минулої п’ятниці, депутати підвели підсумки за п’ять років своєї роботи. Зі звітом виступив секретар міської ради Сергій Галушко. Він нагадав, що Кобеляцька міська рада шостого скликання розпочала свою роботу 12 листопада 2010 року. До її складу за змішаною виборчою системою було обрано 30 депутатів, з них 15 депутатів у багатомандатному виборчому окрузі та 15 депутатів у мажоритарних виборчих округах. Зокрема, 13 депутатів було обрано від районної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», 8 депутатів від районної організації Партії регіонів та 7 депутатів від районної організації Політичної Партії «Фронт Змін». Крім того, у двох мажоритарних виборчих округах тоді одержали перемогу кандидати, висунуті районними організаціями Української Народної Партії та Соціалістичної партії України.

У складі Кобеляцької міської ради шостого скликання працювали 8 жінок і 22 чоловіків. На початок скликання наймолодшому депутату (Мирошнеченко Аллі Василівні) було 23 роки, найстаршому (Різуну Павлу Івановичу) – 59, середній вік депутатського корпусу складав 42 роки. 22 депутата мали вищу освіту, 6 – базову вищу чи середню спеціальну, 2 – загальну середню освіту. 11 депутатів цього скликання працювали у складі міської ради минулого скликання, з них 2 – втретє обрані депутатами, а депутат Василь Васильович Фещенко вшосте став народним обранцем. У травні 2012 року замість Мороз Тетяни Миколаївни, призначеної на посаду судді, до складу ради було зараховано депутата Горбенка Романа Олександровича.

Найвища явка депутатів на пленарних засіданнях міської ради була зафіксована на першій організаційній сесії міськради (12 листопада 2010 року), коли з 30 щойно обраних депутатів в роботі сесії взяли участь 29 обранців. 28 депутатів були присутніми на третій сесії 11 січня 2011 року. Найменше депутатів, тобто 16, прибуло на засідання тридцятої сесії 20 грудня 2013 року. Найчастіше на сесію приходили депутати Арісов Сергій Петрович, Гальонкіна Наталія Андріївна та Койнаш Тетяна Сергіївна, які із 47 попередніх сесій пропустили лише по 5 пленарних засідань.

За період з 12 листопада 2010 року по 16 жовтня 2015 року проведено 48 сесій міської ради, на яких розглянуто 660 питань. Найбільш плідною була 28-ма сесія 04 жовтня 2013 року, на якій було розглянуто 34 питання порядку денного та "різне". Одними з найбільш дискусійних були позачергова тридцять друга сесія 21 лютого 2014 року, коли розглядалося питання про демонтаж пам’ятника Леніну, та позачергова тридцять п’ята сесія 21 березня 2014 року, коли розглядалося питання про вуличну торгівлю в місті Кобеляки. Найдовша сесія тривала 4,5 години, найкоротша – 20 хвилин.

Певним чином історичними рішеннями міської ради цього скликання було утворення провулка Юрія Сітяєва, позбавлення звання "Почесний громадянин міста Кобеляки" Кобзона Йосипа Давидовича, Хазанова Геннадія Вікторовича, Морозова Олександра Сергійовича, і навпаки – присвоєння звання "Почесний громадянин міста Кобеляки" депутату Віктору Фесюрі.


Автор: Кобеляцька міська рада


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2015, 14:16 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації