Вхід | Реєстрація

В обласній спартакіаді взяли участь 17 команд

В обласній спартакіаді взяли участь 17 команд

15-16 жовтня в Кобеляках проходили змагання обласної спартакіади  працівників фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Полтавщини, у яких взяли участь 17 команд (159 учасників). Спартакіада включала в себе такі види змагань: шашки, шахи, стрітбол, настільний теніс, міні-футбол, гирьовий спорт і перетягування канату.

Серед шашкістів сильнішим виявився Криворучко В. представник Зіньківського району, на другому місці — Сирота Я. (Глобинський район) і на третьому — Йощенко Г. (Полтавський район).

У змаганнях із шахів місця розподілилися таким чином: Кукушкін В. (Карлівський р-н) — перше місце, Горячковський А. (Кременчуцький р-н) — друге, Гавриш Р. (Зіньківський р-н) — третє.

Представники Козельщинського р-ну (Невідомий С., Білокінь Л., Явтушенко А.) здобули перемогу у змаганнях зі стрітболу, на другому місці команда Миргородського району (Гирман О., Лубинець С., Щутко О.) і на третьому — Кобеляцького (Савченко В. Левченко А., Митько С.).                                             

Серед гирьовиків сильнішим виявився представник Полтавської ОДЮСШ «Колос» Письмак А., на другому місці Явтушенко А. (Козельщинський р-н), а представник Козельщинської ДЮСШ Срібний В. зайняв третє місце.

Серед тенісистів  спритнішим  виявився Іванов Р. (Полтавський район), на другій сходинці — Закладний М. (Полтавська ОДЮСШ) і третє місце — Касай М. (Козельщинський ранон).

У змаганнях з міні-футболу перемогу здобула команда Зіньківського р-ну, друге місце — представники Хорольського р-ну, на третьому місці команда Кобеляцького району (Яценко Є., Онищенко М., Нестеренко М., Волочай Є., Няйко Ю., Андрейко Р., Ісаєнко Р., Савченко В.).

Представникам Кобеляцького району (Яценко Є., Андрейко Р., Андрейко О. ) не було рівних у перетягуванні канату, друге місце зайняла команда Козельщинського р-ну і на третьому — Полтавська ОДЮСШ «Колос».

По закінченню спартакіади учасників та переможців нагородили кубками, медалями і грамотами.


Автор: Кобеляцька райдержадміністрація


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 жовтня 2015, 14:32 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації