Вхід | Реєстрація

У Полтаві заасфальтували клумбу

У Полтаві заасфальтували клумбу

Кілька днів тому в соціальних мережах жваво дискутували і обговорювали той факт, що на зупинці громадського транспорту "Оптика" (в бік Центру) встановили нову зупинку прямісінько на клумбі.

До цього там взагалі не було ніякої зупинки, полтавцям доводилося тіснитися на вузенькому тротуарі, а під час дощу ховатися під навісом піцерії.

І поява нової зупинки була очікуваною, проте той, факт, що встановили її на клумбі обурив громадськість. Користувачі у соцмережах жартували з приводу того, яке взуття буде у відвідувачів зупинки в дощову погоду.

І ось кілька днів тому, комунальники заасфальтували частину клумби, яка знаходиться під зупинкою.


Автор: Портал «0532»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
28 жовтня 2015, 09:56 | Полтавщина | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації